El proper 22 d'abril durem a terme un sopar maridatge amb la col·laboració de:
Sumiller:Xavier Ayala
Enòleg: Isabel Marçà
Cap de cuina: Andreu Bosch (la nova cabanya)
Preu: 50€
Ravioli de gamba amb gaspatxo de poma granny smith
Castell del Remei Brut D. O. Cava
Coca de bacallà confitat amb verdures escalivades i crema suau d’all
Blanc Planell D. O. Costers del Segre
Carpaccio de peus de porc,ceps,pinyons i cua d’escamerlà
Oda Blanc D. O. Costers del Segre
Arròs d’ànec amb el seu pit sagnant
Cérvoles Negre D. O. Costers del Segre
Llobarro salvatge amb amb encenalls de sípia,tinta i “chutney” de pera de Lleida
Cérvoles Blanc D. O. Costers del Segre
Galta de vedella a la ratafia amb cremós de patata i nous de macadàmia
1780 04 D. O. Costers del Segre
Infusió de maduixa gelada,iogurt grec i plàtan
Castell del Remei Brut D. O. Cava
Fruita de la passió-safrà-taronja-menta
El nou vi dolç del Cérvoles
Benvinguts 2.0!!!
Fa 13 anys
L'equip de la nova cabanya agraeix molt sincerament als assistents i la confiança per part de Castell del Remei i Cèrvoles.
ResponEliminaI sense dubte la col·laboració de Xavier Ayala(Gastrosolucions).
Gràcies a tots per fer-ho possible.