divendres, 27 de febrer del 2009

Sopar maridatge

El proper 12 de març durem a terme un sopar maridatge amb la col·laboració de:
Sumiller: Xavier Ayala
Enòlegs: Patri Morillo i Pep Aguilar
Cap de cuina: Andreu Bosch (la nova cabanya)
Preu: 45€ per persona

Tàrtar de tonyina vermella amb germinats i pa de fruita seca

Lavia D. O. Bullas

Timbal de pop i papada de porc ibèric confitada amb oli de carbó

Elia D. O. Montsant

Ravioli oriental farcit de cuixa d’ànec i bolets amb crema tòfonada

La Vega de Adaras D. O. Almansa

Arròs cremós de bolets lligat amb formatge fumat i fulles tendres d’espinacs

Falcata Casa Gran D.O.Valencia



Morro de bacallà amb parmentier especiat i guisat de pèsolets de Llavaneres

Trio Infernal Blanc D. O. Q. Priorat


Turnedó de cua de vedella amb el seu suc del rostit i patata a la forquilla
Flor de Grealó 2004 D. O. Costers del Segre

Postres

Perles de fruita àcida amb infusió de maria lluïsa

Coca de vidre amb esponjós de mató i fruites vermelles

Dolç de Adaras D. O. Almansa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada